Öğrenebilirlik Katsayısı

Öğrenilebilirlik: “Çalışma hayatı boyunca “istihdam edilebilir” olmaya devam edebilmek için, hızla gelişme ve becerilerini adapte etme isteği ve kabiliyeti”.

Teknolojik inovasyon, değişimin hızını artırdıkça, öğrenme fırsatlarına açık olan bireylerin kariyer gelişimi açısından daha avantalı olacağı konusundaki farkındalık da artıyor. Günümüzde mesleki başarı, hem bireyin değişime uyum sağlama yeteneği hem de kendi kariyer gelişimini sahiplenme istekliliği ile ölçülüyor.

ManpowerGroup, Hogan X işbirliğiyle, her bireyin LQ'sunu (Öğrenebilirlik Katsayısını) belirlemek için, bireylerin motivasyonu ve öğrenme tarzı konusunda da iç görü sunan web tabanlı bir görsel değerlendirme sistemi geliştirdi.

Öğrenebilirlik Katsayısı™, kullanıcıların öğrenme stillerini değerlendirmeleri ve kendilerini nasıl geliştirip dahil edebileceklerine ilişkin öneriler almaları için yeni bir yol sunarken, müşterilerimize doğrulanmış, veri odaklı iç görüler sağlar. Sonuçları üç farklı boyutta (Maceracı: Keşfetme arzusu; Entelektüel: Öğrenmeye motivasyonu; ve Sıra dışı: Statükoyu sorgulama) açıklayan Öğrenebilirlik Katsayısı, kurumları ve bireyleri güçlendirerek başarılı olmalarını sağlar.

Teknoloji sürekli değişirken, iş yerleri de bu değişimden etkileniyor. Öğrenebilirlik Katsayınız (LQ), çalışma hayatınız boyunca gelişme ve yeni koşullara ve zorluklara adapte olma arzunuzu ve yeteneğinizi yansıtır.

LQ'nuzu öğrenin! https://www.learnabilityquotient.com/en/assessment

También te puede interesar

¿Quieres saber cómo será el futuro del empleo?

Suscríbete a nuestro blog y mantén tu CV y tus capacidades profesionales al día, para afrontar los retos del futuro.